Over ons

Wil je meer weten over de theaters in Nederland, het reserveren van theatertickets of de verschillende theatervoorstellingen in Nederland? Dan is deze website helemaal geschikt voor jou! Hier vind je informatie over theaters, toneelvoorstellingen en alles wat te maken heeft met het genieten van de uitgebreide theatercultuur in Nederland.

In 2022 zijn wij begonnen met het schrijven van artikelen voor deze website. We hebben gekozen om ons te richten op de theaterwereld omdat wij zelf zeer graag naar het theater gaan. We bezoeken jaarlijks dan ook meerdere theatervoorstellingen. We zijn begonnen met deze website om onze liefde voor theater met de rest van Nederland te kunnen delen. Wij geloven namelijk dat theatervoorstellingen zeer belangrijk zijn voor het behoud van onze cultuur. Helaas zijn er nog altijd veel mensen die niet vaak naar het theater gaan. Bijvoorbeeld omdat ze niet denken dat er iets voor hen bijzit. Met deze website hopen we ook deze mensen te kunnen ereiken, en te laten inzien dat het theater veel meer te bieden heeft dan je misschien in eerste instantie zou denken.

Onze artikelen

We doen hard ons best om onze artikelen een brede variëteit mee te geven. Dit betekent dat we ons niet specifiek op één soort theatervoorstelling richten. In plaats daarvan proberen wij artikelen te schrijven over alle facetten van het theater. Denk hierbij dus niet alleen aan toneelstukken, maar ook aan musicals, cabaretvoorstellingen en zelfs circus acts. Hierdoor proberen wij te laten zien dat theater een heleboel mogelijkheden biedt!

Kom met ons in contact

Heb je onze artikelen gelezen, maar mis je een bepaald onderwerp? Heb je een suggestie voor een goed artikel? Of heb je een dringende vraag na aanleiding van het lezen van één van onze artikelen? Geen probleem! Wij staan altijd open voor feedback! Schroom daarom niet om contact met ons te zoeken. Dit kan heel gemakkelijk via het contactformulier op onze contactpagina.